Yhteistyökumppanimme lankateollisuudessa:

August Strecker

Tyssähitsaus ja kylmäjuotoskoneet, langoille, vaijereille, kaapeleille ja teräsköysille, myös hehkutuksella ja automaattisella purseenpoistolla. Lähes kaikille metallilangoille, kaapeleille ja punotuille ja kerratuille metalliköysille.
August Strecker GmbH_lla on lähes 75 vuoden kokemus tyssähitsauslaitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta lanka ja kaapeliteollisuudelle. Streckerin tuotevalikoimasta löytyy oikeat koneet ja laitteet yksittäislankojen, kerrattujen tai punottujen kaapeleiden ja käysin luotettavaan liittämiseen. Tyssähitsaamalla voidaan liittää kaikki metallilangat jotka soveltuvat hitsaamiseen. Myös autonrenkaissa käytettävien metallilankojen, kupari-, alumiini- ja uushopealankojen hitsaaminen on suuri osa August Streckerin erityisosaamista.
Vuosien kokemus ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa on mahdollistanut August Streckerin korkean teknologisen osaamisen ja markkinoilla ainutlaatuisen laatutason. August Strecker antaa suurelle osalle valmistamistaan koneista jopa 5 vuoden takuun, tämä osoittaa Streckerin olevan markkinoiden paras ja luotettavin hitsauskonevalmistaja.

Tuotteet

• Tyssähitsaus koneet ja linjat
• Juotoslaitteet
• Automaattinen hehkutus ja purseenpoisto
• Paine- ja kylmähitsauslaitteet
• Tarvikkeet ja lisälaitteet
Strecker Strecker Strecker

Strecker Strecker

MiGro

Työkalut, laakerit ja varaosat langanvalssaukseen mittatilaustyönä
<

Bamatec

Jousikoneita
Sveitsiläinen Bamatec valmistaa koneita jousenvalmistukseen